Kontakta oss så berättar vi mer

Vi hjälper företag att få nya kunder!

Att hjälpa ett företag att få nya kunder är en blandning av psykologi, kvalitet och kvantitet. Vi har hjälpt företag i 20 år med detta och kallar oss new businesskonsulter eftersom det är en stor skillnad i att enbart boka möten och att faktiskt se till att det blir nya kunder av de möten som bokas.

Vi sätter tillsammans med dig upp en plan på antal nya kunder du ska få med hjälp av oss och arbetar därefter tillsammans för att nå detta mål. Vi skapar ett intresse hos din nya potentiella kund så att den vill träffa dig och vi börjar bygga förtroendet för ditt bolag redan i den första kontakten.

I motsats till mötesbokningsföretag så fokuserar vi på att det är nya kunder du ska få, inte bara en massa möten. Vi ser att mötesbokningen är ett viktigt steg på vägen men vi ser även att uppföljningsarbetet är minst lika viktigt så att det verkligen blir affärer av de kontakter vi inlett. En del av vår ersättning tar vi först när du får in en ny kund där vi varit involverade - så säkra är vi på att vårt samarbete kommer att ge dig nya kunder! Maximera din försäljning med vår proaktiva och förtroendeingivande besöksbokning.

Vad innebär besöksbokning?

Besöksbokning innebär att man förhandsplanerar och bokar ett besök på en specifik plats eller hos en viss person. Det är en vanlig praxis inom olika branscher och verksamheter för att organisera och effektivisera möten samt undvika överbelastning. Genom att boka in besök kan företag vara säkra på att de har rätt utrustning och personal tillgänglig för att ge bästa möjliga service till sina kunder eller samarbetspartners.

Kontakta oss så berättar vi mer